Header Ads

TooManyItems Mod for Minecraft 1.11.2/1.12/1.10.2

TooManyItems Mod 1.11.2, reklam öğesi modunda bile bulunmayan öğeler de dahil olmak üzere öğeleri oluşturmanıza ve özelleştirmenize olanak tanıyan Marglyph tarafından oluşturulan bir moddur. Ayrıca envanterleri kaydedip yükleyebilir, oyun modları arasında geçiş yapabilir, zamanı kontrol edebilir, hava durumunu ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Artık Minecraft 1.11.2 ve 1.11 ile tamamen uyumludur. Bir başka deyişle, birçok ilave özellik ile inanılmaz derecede yararlı bir oyun içi envanter yönetimi modudur. TooManyItems Mod'u yükledikten sonra envanterinizi açarak erişebilirsiniz. Bu, seçtikleri oyun moduna bakılmaksızın Minecraft'da yaratıcı modun tüm kolaylığını isteyen oyuncular için mükemmel bir mod. Bununla birlikte, sahibi veya yönetici olmadığınız sürece çok oyunculu sunucularda çalışmaz, ancak tek oyuncu oynayan insanlar için
mükemmel bir yardımcı programdır.

Normal envanterin sağında, yüklediğiniz diğer tüm modlardan olanlar da dahil olmak üzere tüm minecraft blokları ve öğelerinin aranabilir bir listesi bulunur. Bir blok veya öğeyi tıklamanız yeterlidir ve envanterinize tam bir yığın eklenecektir. Sık kullanılanlar listesine öğeler ekleyebilir ve en sık kullandığınız stokların tasarruflarını oluşturabilirsiniz. Sol üst köşede, zamanı değiştirmenize, oyun modunu değiştirmenize ve açlık ve sağlığınızı doldurmanıza izin veren bir dizi yararlı düğme var. TooManyItems 1.11.2 aynı zamanda güçsüz araçlar yaratmak için çok kullanışlı bir büyüleyici özellik barındırıyor.








TooManyItems'in tek oyunculu kullanım için tasarlandığını ve op olduğu sürece Minecraft sunucularında harika çalışacağını da hatırla! TooManyItems Özellikleri: Yeni 1.11.2, 1.11 ve 1.11 maddeler Geliştirilmiş büyü, iksir ve havai fişek panelleri. Tamamen yeni özel ürünler: renkli deri, oyuncu başkanları, metinli işaretler, doldurulmuş saksılar, önceden seçilmiş not blokları. Yeni bulanık arama! Tüm harfleri yazmak zorunda değilsiniz (ör. Redstone karşılaştırıcısı için rcmp). En üstteki öğeyi oluşturmak için arama kutusuna enter tuşuna basın! Öğeleri her zamankinden daha hızlı al. Her şey şimdi bir kenar çubuğa sığar; Artık iksir etkileri ile çakışmamalıdır. Daha Kolay Öğelerim (favoriler) yardımcı araç ipuçlarıyla düzenleme. Kayıt durumlarını yeniden adlandırın. Sınırsız yığınlar artık ölümle sonuçlanan öğeleri tutmak, yağmur ve diğer şeyleri önlemek gibi küresel bir ayardır. Sınırsız yığınlar, envanteri açtığınız sürece ModLoader / Forge olmadan yenilenir. Seyirci moduna geç. Geliştirilmiş çok oyunculu özel öğe üremesi (hala yalnızca sohbet uzunluğu sınırı içindeyse). Bazı hatalar düzeltildi, muhtemelen yenilerini ekledi. Herobrine spawner kaldırıldı.


Modun linkleri : 

İndir .jar olarak indir

Tıkla  Yada forge zip olarak indir 



TooManyItems Mod 1.11.2'yi Nasıl yüklenir ? Minecraft'ta TooManyItems Mod'u düzgün bir şekilde nasıl yükleyeceğinizi öğrenmek için bu kısa kurulum öğreticisini izleyin. Minecraft Forge'ı zaten kurduğunuzdan emin olun. Modu bu sayfadan indirin. Minecraft uygulama klasörünü bulun. Yeni indirdiğiniz modu (.jar veya .zip dosyası) Modlar klasörüne yerleştirin. Minecraft'ı başlattığınızda ve mod düğmesini tıkladığınızda, şimdi mod'un yüklendiğini görmelisiniz. Yardıma mı ihtiyacınız var? Bu yazının altında bir yorum bırakmaktan çekinmeyin.

Hiç yorum yok